Sodniku kar plastenko v glavo

Foto: Reuters granada real sodnik plastenka Foto: Reuters granada real sodnik plastenka Foto: Reuters granada real sodnik plastenka Foto: EPA real granada špalir
Nogometašem Granade je zavrela kri in nikakor niso bili zadovoljni s sodniškimi odločitvami Carlosa Closa Gomeza, ki je dvema nogometašem pokazal rdeči karton. Najdlje je šel Dani Benitez, ki je Gomezu vrgel v glavo kar plastenko. Povezava na video vas čaka spodaj.
Oglej si celoten članek

TUKAJLE lahko najdete povezavo na dogajanje na tekmi Granade in Reala, ki so jo domači silno nesrečno izgubili z avtogolom z 1:2. Točka bi jim še kako prav prišla v bitki za obstanek. Kolo je sicer zaznamovalo slovo Pepa Guardiole od navijačev Barcelone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.