Soigralca podučil o državni himni

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Cristiano Ronaldo je pred začetkom kvalifikacijske tekme z Armenijo svojim soigralcem dejal, naj upočasnijo petje državne himne. Najbolj je prehiteval Bruno Alves.
Oglej si celoten članek

Portugalski superzvezdnik se je pred kvalifikacijsko tekmo za nastop na Euru 2016 očitno dobro zabaval. Televizijske kamere so ga namreč ujele, kako svoje soigralce poduči, da prehitro pojejo državno himno A Portuguesa, pri tem pa mu je več kot očitno šlo na smeh.

Napadalec madridskega Reala je dosegel hat-trick in portugalski reprezentanci pomagal do tesne zmage (3:2), s katero so se varovanci Fernanda Santosa obdržali na prvem mestu skupine I.

Pred začetkom tekme sta si pot na igrišče utrla dva mlada navijača, da bi dobila podpis in objem najboljšea strelca pretekle sezone španskega prvenstva. Ronaldo jima je z veseljem ustregel.

S tem pa vdorov na igrišče še ni bilo konec. V 44. minuti srečanja je na zelenico vdrl navijač, ki je z izjemno hitrim tekom postal prava zvezda na družabnih omrežjih. ''Armenski Bolt'', kot so ga poimenovali, je dan po tekmi tema številnih šaljivih objav. ''AC Milan ponuja 25 milijonov + dodatki,'' je zapisal eden od uporabnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.