Šport > Nogomet
20 ogledov

Soigralca podučil o državni himni

cristiano ronaldo Reševalni pas/Twitter
Cristiano Ronaldo je pred začetkom kvalifikacijske tekme z Armenijo svojim soigralcem dejal, naj upočasnijo petje državne himne. Najbolj je prehiteval Bruno Alves.

Portugalski superzvezdnik se je pred kvalifikacijsko tekmo za nastop na Euru 2016 očitno dobro zabaval. Televizijske kamere so ga namreč ujele, kako svoje soigralce poduči, da prehitro pojejo državno himno A Portuguesa, pri tem pa mu je več kot očitno šlo na smeh.

Napadalec madridskega Reala je dosegel hat-trick in portugalski reprezentanci pomagal do tesne zmage (3:2), s katero so se varovanci Fernanda Santosa obdržali na prvem mestu skupine I.

Pred začetkom tekme sta si pot na igrišče utrla dva mlada navijača, da bi dobila podpis in objem najboljšea strelca pretekle sezone španskega prvenstva. Ronaldo jima je z veseljem ustregel.

S tem pa vdorov na igrišče še ni bilo konec. V 44. minuti srečanja je na zelenico vdrl navijač, ki je z izjemno hitrim tekom postal prava zvezda na družabnih omrežjih. ''Armenski Bolt'', kot so ga poimenovali, je dan po tekmi tema številnih šaljivih objav. ''AC Milan ponuja 25 milijonov + dodatki,'' je zapisal eden od uporabnikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.