Soigralcu Iličića v usta porinili pištolo

Foto: Žurnal24 Abel Hernandez je po ropu v šoku in okreva v krogu družine. (Foto: EPA)
Soigralcu Armina Bačinovića in Josipa Iličića pri Palermu Abelu Hernandezu je neznanec po treningu porinil v usta pištolo in mu pobral denar. Pretreseni nogometaš ostaja v Palermu.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Palerma in soigralec štirih Slovencev v klubu iz Sicilije je po treningu doživel šok, ko mu je ropar v usta potisnil pištolo in od njega zahteval denar.

Hernandezov agent je dejal, da Urugvajec kljub šokantni izkušnji ostaja zvest klubu in ne bo pobegnil iz Italije. Nogometaš je incident takoj prijavil na policiji in jim pojasnil, kaj se je zgodilo. Zamaskiranemu napadalcu je moral izročiti denar, uro in par uhanov, ki jih je nosila njegova spremljevalka. Agent 20-letnega nogometaša je dejal, da je Hernandez v šoku in da ga je strah, a kljub temu ne želi zapustiti kluba, pojasnil pa je tudi okoliščine incidenta.

Hernandez se je s spremljevalko vračal domov, ko se je njunemu avtomobilu približal motor. Nogometaš je mislil, da je trčil, zato se je želel prepričati, ali je z motoristom vse v redu. Ta je v njegova usta porinil pištolo in ga oropal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.