Šport > Nogomet
16 ogledov

Soigralcu Iličića v usta porinili pištolo

Abel Hernandez je po ropu v šoku in okreva v krogu družine. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Soigralcu Armina Bačinovića in Josipa Iličića pri Palermu Abelu Hernandezu je neznanec po treningu porinil v usta pištolo in mu pobral denar. Pretreseni nogometaš ostaja v Palermu.

Nogometaš Palerma in soigralec štirih Slovencev v klubu iz Sicilije je po treningu doživel šok, ko mu je ropar v usta potisnil pištolo in od njega zahteval denar.

Hernandezov agent je dejal, da Urugvajec kljub šokantni izkušnji ostaja zvest klubu in ne bo pobegnil iz Italije. Nogometaš je incident takoj prijavil na policiji in jim pojasnil, kaj se je zgodilo. Zamaskiranemu napadalcu je moral izročiti denar, uro in par uhanov, ki jih je nosila njegova spremljevalka. Agent 20-letnega nogometaša je dejal, da je Hernandez v šoku in da ga je strah, a kljub temu ne želi zapustiti kluba, pojasnil pa je tudi okoliščine incidenta.

Hernandez se je s spremljevalko vračal domov, ko se je njunemu avtomobilu približal motor. Nogometaš je mislil, da je trčil, zato se je želel prepričati, ali je z motoristom vse v redu. Ta je v njegova usta porinil pištolo in ga oropal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.