Šok iz Barcelone! Eden najboljših igralcev sveta nenadoma končal kariero

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Argentinec naj bi zaradi težav s srcem že končal kariero.
Oglej si celoten članek

Po poročanju dobro obveščenega katalonskega novinarja Gerarda Romera naj bi argentinski napadalec Barcelone Sergio Agüero zaradi težav s srcem že končal svojo nogometno kariero.

Barcelona naj bi tako v naslednjem tednu izvedla tiskovno konferenco, na kateri bo 33-letnik javno naznanil svojo odločitev.

Nekdanji nogometaš Independienteja, Atletico Madrida in Manchester Cityja se je po letošnjem prestopu h katalonskemu velikanu 30. oktobra na tekmi z Alavesom nenadoma zrušil na tla ter se pritoževal nad bolečinami v prsih.

Zaradi težav z dihanjem je bil nemudoma prepeljan v bolnišnico na nadaljnje preiskave, s katerimi so Argentincu odkrili težave s srcem, zaradi katerih se bo moral pri 33 letih nogometno upokojiti.

Izjemni Argentinec je sicer poleti opravil svoj sanjski prestop, saj si je od nekdaj želel igrati v istem klubu z Lionelom Messijem, toda usoda se je v zadnjih mesecih zelo grdo poigrala z morda celo najboljšim nogometašem v zgodovini Manchester Cityja.

Aguero svojo kariero zaključuje kot najmlajši igralec, ki je kdaj zaigral v najmočnejši argentinski ligi (porušil je rekord Diega Maradone), kot najboljši strelec v zgodovini Manchester Cityja ter kot četrti najboljši in najboljši tuji strelec v zgodovini Premier lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:30 21. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.