Šport > Nogomet
23209 ogledov

Šok iz Barcelone! Eden najboljših igralcev sveta nenadoma končal kariero

Sergio Agüero Profimedia
Argentinec naj bi zaradi težav s srcem že končal kariero.

Po poročanju dobro obveščenega katalonskega novinarja Gerarda Romera naj bi argentinski napadalec Barcelone Sergio Agüero zaradi težav s srcem že končal svojo nogometno kariero.

Barcelona naj bi tako v naslednjem tednu izvedla tiskovno konferenco, na kateri bo 33-letnik javno naznanil svojo odločitev.

Nekdanji nogometaš Independienteja, Atletico Madrida in Manchester Cityja se je po letošnjem prestopu h katalonskemu velikanu 30. oktobra na tekmi z Alavesom nenadoma zrušil na tla ter se pritoževal nad bolečinami v prsih.

Zaradi težav z dihanjem je bil nemudoma prepeljan v bolnišnico na nadaljnje preiskave, s katerimi so Argentincu odkrili težave s srcem, zaradi katerih se bo moral pri 33 letih nogometno upokojiti.

Izjemni Argentinec je sicer poleti opravil svoj sanjski prestop, saj si je od nekdaj želel igrati v istem klubu z Lionelom Messijem, toda usoda se je v zadnjih mesecih zelo grdo poigrala z morda celo najboljšim nogometašem v zgodovini Manchester Cityja.

Aguero svojo kariero zaključuje kot najmlajši igralec, ki je kdaj zaigral v najmočnejši argentinski ligi (porušil je rekord Diega Maradone), kot najboljši strelec v zgodovini Manchester Cityja ter kot četrti najboljši in najboljši tuji strelec v zgodovini Premier lige.

Komentarjev 1
  • Jewell_Hart 11:30 21.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice