Šok iz Pariza: zvezdnik mora na operacijo!

Foto: Epa Neymar Jr.
Foto: Epa Neymar Jr.
Tik pred odločilno tekmo Lige prvakov je na dan prišla slaba novica za zvezdniško zasedbo.
Oglej si celoten članek

V sredo bo Paris SG na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov na gostovanju v Münchnu lovil minimalen zaostanek proti Bayernu. Francozi se bodo morali znajti brez Neymarja, ki je že končal sezono, je sporočil klub.

Brazilec si je 19. februarja na srečanju proti Lillu poškodoval desni gleženj in predčasno zaključil obračun. Zdaj so ugotovili, da bo potrebna operacija.

"Občutil je trenutke nestabilnosti v desnem gležnju," je navedeno v sporočilu PSG. Dodali so, da je operacija nujno potrebna, da bi se izognil "težji obliki poškodbe".

Neymar bo z igrišč odsoten tri do štiri mesece, kar pomeni, da je že končal letošnjo sezono, ki se bo sklenila konec maja oziorma v začetku junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.