Šport > Nogomet
1767 ogledov

Eden najboljših na SP obtožen posilstva

Achraf Hakimi Epa Achraf Hakimi.
Tožilstvo ga je že zaslišano.

Branilec maroške nogometne reprezentance in francoskega nogometnega velikana Paris Saint-Germaina, Achraf Hakimi, je obtožen posilstva, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Štiriindvajsetletnega Hakimija, ki je na lanskem svetovnem prvenstvu v Katarju z Marokom prišel vse do polfinala, je že zaslišalo tožilstvo v zvezi z obtožbami 24-letne ženske, posledično pa ga obtožilo posilstva.

Hakimi, ki je bil v ponedeljek imenovan v ekipo leta po izboru sindikata FIFPro, je domnevno plačal ženski, ki ga obtožuje posilstva, da pride k njemu domov, medtem ko so bili žena in otroci na počitnicah.

Kot še poroča AFP, se klub na obtožbe v Madridu rojenega nogometaša doslej ni odzval. Po francoski zakonodaji obtožnica še ne pomeni, da bo primer šel na sodišče, je dodala AFP.

Zloraba otrok Spolni napad Svet Odgriznila mu je jezik, nato pa ... Dani Alves Sojetnik razkriva Šport Tako se Dani Alves obnaša v zaporu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.