Šport > Nogomet
156 ogledov

Panika v Parizu: Messi, Mbappé, mišica, Marseille in ... Münchenčani!

Leo Messi Epa Leo Messi.
Lionel Messi in soigralci so pred eno najpomembnejših tekem klubske sezone v težavah.

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi bo zaradi poškodbe izpustil obračun francoskega prvenstva med Paris Saint-Germainom in AS Monacom, poroča francoska tiskovna agencija AFP. 

Ta dodatno navaja, da je 35-letnik vprašljiv za prvo tekmo osmine finala Lige prvakov v torek doma proti Bayernu iz Münchna. Messi si je namreč ob porazu v francoskem pokalu proti Marseillu (2:1) poškodoval stegensko mišico.

Novico o poškodbi je danes po pisanju AFP potrdilo vodstvo pariškega kluba, ki pa je nato dodalo, da se bo svetovni prvak z argentinsko reprezentanco na treninge predvidoma vrnil v ponedeljek.

Njegov PSG bo v soboto gostoval pri Monacu, že v torek pa je na vrsti prva tekma osmine finala med evropsko elito proti Bayernu.

PSG, ki ima na lestvici državnega prvenstva osem točk prednosti pred zasledovalci, že nekaj časa igra brez francoskega zvezdnika Kyliana Mbappéja. Ta si je prav tako poškodoval stegensko mišico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice