Šport > Nogomet
81 ogledov

Messi ne želi zapreti vrat reprezentanci

Lionel Messi Epa
Argentinski napadalec ne izključuje možnosti, da bi v prihodnosti spet zaigral v reprezentančnem dresu.

Svetovni prvak z Argentino Lionel Messi svojo prihodnost v argentinski nogometni reprezentanci še vedno pušča odprto. Vendar pa je njegov nastop na naslednjem svetovnem prvenstvu 2026 pri skoraj 40 letih malo verjeten.

"Ne vem," je odgovoril sedemkratni dobitnik zlate žoge za najboljšega na svetu za argentinski športni časnik Ole, ko so ga vprašali, ali bo zaigral na Copi Americi 2024 in na mundialu 2026. Svetovno prvenstvo v ZDA, Kanadi in Mehiki se zdi "daleč stran", je dodal Messi.

"Rad igram nogomet in dokler sem v redu, v formi in se še vedno zabavam, bom to počel," je Messija za časnik Ole še navaja nemška tiskovna agencija dpa.

"Veliko je odvisno od tega, kako se bo razvijala moja kariera, kaj bom počel, od marsičesa," je izjavil prvi zvezdnik gavčev.

Argentina : SavdskaArabija | Avtor: Profimedia Profimedia

Petintridesetletnik je izjemno uspešno kariero decembra kronal z naslovom svetovnega prvaka v Katarju. Milijoni navijačev so slavili ekipo sinjemodrih ob vrnitvi v Argentino.

"Ostal bom še malo, moraš uživati," je dejal Messi.

Messi medtem upa, da bo selektor Lionel Scaloni, ki je trenutno v pogajanjih z argentinsko nogometno zvezo, nadaljeval delo na selektorskem stolčku. "Je zelo pomembna oseba za reprezentanco in nadaljevanje tega razvojnega procesa bi bilo spektakularno," je še menil Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.