Šport > Nogomet
699 ogledov

Messi mož odločitve ob preobratu PSG-ja

Lionel Messi Epa
Vodilna ekipa francoskega prvenstva je po uvodnem zaostanku premagala Toulouse (2:1).

Nogometaši Paris Saint-Germaina so v 22. krogu francoskega prvenstva premagali Toulouse z 2:1 in se utrdili na prvem mestu lestvice.

Parižani, ki so igrali brez poškodovanih Kyliana Mbappeja in Neymarja ter še nekaj članov udarne enajsterice, so se znašli v zaostanku v 20. minuti, ko je za Toulouse zadel Branco van den Boomen.

V 38. minuti je izid poravnal Achraf Hakimi, ta pa je bil 20 minut pozneje podajalec pri vodilnem zadetku PSG, ki ga je dosegel Lionel Messi. Za Argentinca je bil to deseti gol sezone, ob tem ima tudi deset podaj.

V nedeljo bo najprej Clermont igral proti Monacu, Ajaccio nato proti Nantesu, Auxerre proti Reimsu, Lorient proti Angersu Mihe Blažiča, Strasbourg proti Montpellieru, Brest proti Lensu, drugouvrščeni Marseille pa proti zasedbi iz Nice.

PSG ima zdaj na vrhu lestvice 54 točk oziroma osem več od najbližjega zasledovalca Marseilla in devet od tretjeuvrščenega Lensa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice