Šport > Nogomet
16134 ogledov

Messi si je premislil in šokiral PSG, želi drugam

Lionel Messi Epa
Priznana novinarja na nasprotnih bregovih glede Messijeve prihodnosti.

Pri Paris Saint-Germainu so pričakovali, da bo Lionel Messi po svetovnem prvenstvu podaljšal pogodbo s klubom in v francoskem glavnem mestu ostal še vsaj naslednjo sezono, a so se stvari zapletle. Priznani novinar Gerard Romero je tako zapisal, da se je v razmišljanju Argentinca marsikaj spremenilo po osvojitvi mundiala.

"Trenutno Messi ne želi podaljšati pogodbe s PSG. Osvojitev svetovnega prvenstva je v marsičem spremnila njegovo razmišljanje. Zdaj mu je precej bolj pomembno, kaj ima in ne kaj bi lahko imel v prihodnosti," je na twitterju objavil Romero.

Pri Marci trdijo podobno. Messi je po njihovem izpolnil še zadnji veliki cilj v svoji karieri in bi raje do konca športne poti igral, kjer si sam resnično želi. Naslov francoskega prvaka s PSG-jem ga posebej ne motivira, ker tudi naslov v ligi prvakov s tem klubom zanj ni prioriteta, pa so pri Marci dodali, da je njegova vrnitev v Barcelono zelo realna. Pri tem bi se sicer moral odpovedati precejšni vsoti denarja, saj mu v katalonskem klubu ne morejo ponuditi takšne plače kot pri PSG-ju.

Hladno vodo na ogenj želja pristašev Barcelone pa je hitro prilila morda največja avtoriteta na področju prestopov. Fabrizio Romano je v odgovor na objavljene novice namreč zapisal: "Nič se ni spremenilo. Kmalu bo prišlo do novega sestanka med igralcem in klubom, razpravljalo se bo o dolžini pogobe, nato pa bo vse skupaj podpisano."

 

Komentarjev 1
  • Avatar NickMason
    NickMason 20:40 25.januar 2023.

    V Maribor bi blo najboljš

Sorodne novice