Šport > Nogomet
1513 ogledov

Messijev brat brez milosti udrihal po Barceloni

Lionel Messi Epa
Brat Lionela Messija obžaluje neprimerne besede na račun katalonskega nogometnega velikana.

Matias Messi, brat argentinskega nogometnega virtuoza Lionela Messija, je ponudil svoje opravičilo za ponižujoče in precej žaljive izjave o Barceloni, ki jih je izrekel med pogovorom z navijači na družbenem omrežju,

Med drugim je dejal, da "nihče ni vedel za Barcelono", dokler se klubu ni pridružil njegov brat.

Matias je odgovarjal na vprašanja oboževalcev na sinovem profilu platforme Twitch, njegovi zapisi pa so bili kasneje izbrisani.

"Opravičujem se za moje izjave na družbenem omrežju. Samo šalil sem se s sinom in prijatelji. Le kako bi imel lahko tako slabo mnenje o nogometnem velikanu, kot je Barcelona, po vsem, kar so naredili za mojo družino in Lea. Moje opravičilo vsem, še posebej navijačem Barcelone," je povedal.

Leo Messi Barcelona novinarska konferenca | Avtor: Epa Epa

Messi ni bil na voljo za komentar, se je pa prek svojih predstavnikov ogradil od bratovih besed. "Gre izključno za Matiasovo osebno mnenje, ki nima nobene povezave z Leom ali drugimi sorodniki, prijatelji in bližnjimi," so sporočili iz nogometaševega tabora.

Matias je v pogovoru z navijači trdil, da se njegov brat niti pod razno ne bo vrnil na Camp Nou. "Prej bi potrebovali konkretno čistko, znebiti bi se morali tudi predsednika Laporte."

Laporta je odločitev za razhod z Messijem opisal kot "najtežjo v svoji karieri", ki pa je "ne obžaluje, ker je klub vedno na prvem mestu." 

Matias je Laporto označil za "nehvaležneža", prizanesel ni niti navijačem. "Ljudje ga niso podprli. Takrat bi morali vsi na ulice in se zavzeti za to, da Laporta odide, Leo pa ostane. Toda v Španiji niso storili ničesar, to so sami izdajalci," je bil oster Messijev brat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matias Messi (@matu_messi10)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.