Šok! Nole klonil proti 55. igralcu sveta

Foto: EPA
Foto: EPA
Čeh Jiri Vesely je na teniškem turnirju ATP V Monte Carlu pripravil veliko presenečenje. V drugem krogu je izločil branilca naslova in prvega igralca sveta Novaka Đokovića
Oglej si celoten članek

Jiri Vesely, 55. igralec na lestvici ATP, je na turnirju s štirimi milijoni evrov nagradnega sklada Srba ugnal s 6:4, 2:6 in 6:4.

Novbak Đoković je do tega dvoboja zmagal 14-krat zaporedoma (skupno razmerje zmag in porazov znaša 28:2) in ima v letu 2016 že štiri turnirske zmage. "To je dokaz, da nihče ni nepremagljiv. Velikokrat v karieri sem izgubil dvoboj. To še zdaleč ni prvič. Ni lahko biti poražen, toda čestitati moram tekmecu, igral je dobro, serviral izvrstno. Taktično je prav tako igral dobro, bil je agresiven. Sam pa sem igral zelo, zelo slabo," je dejal Đoković.

Vesely doslej še ni zmagal v dvobojih z igralci iz najboljše deseterice. "Boril sem se za vsako točko," je dejal Čeh.

V drugem krogu se je med drugim moral posloviti tudi šesti nosilec Čeh Tomaš Berdych, ki ga je izločil teniški igralec iz Bosne in Hercegovine Damir Džumhur. Ssvojo nalogo pa so uspešno opravili četrtopostavljeni Švicar Stan Wawrinka, petopostavljeni Španec Rafael Nadal, ki je ugnal Aljaža Bedeneta, in desetopostavljeni Kanadčan Miloš Raonić. V osmini finala sta že tudi drugi nosilec Andy Murray in tretjepostavljeni Roger Federer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:15 13. April 2016.

    Hvala bogu , da ga že enkrat Srbi nehajo cpat , o njegovih uspehih kot uspehih Cpbije , a on …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.