Šok za Angleže: poškodba Lamparda

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Težave za angleškega selektorja Roya Hodgsona: vezist Chelseaja Frank Lampard je s poškodbo stegenske mišice predčasno končal sredin trening reprezentance v Colneyju na obrobju Londona. Več bo znanega po četrtkovem slikanju, Lampard pa je do nadaljnjega vprašljiv za nastop na junijskem Euru 2012.
Oglej si celoten članek

Frank Lampard se je poškodoval med rutinskim treningom z angleško reprezentanco in zelenico predčasno zapustil z bolečinami v stegenski mišici. Resnost poškodbe bo znana v četrtek, ko bo po prvotni oceni zdravniške službe reprezentance odšel na slikanje.

Lamparda bi v primeru poškodbe med 23 izbranci selektorja Roya Hodgsona zamenjal Liverpoolov vezist Jordan Henderson, ki je na seznamu Hodgsonovih rezerv. Selektor Anglije je že v ponedeljek ostal brez Cityjevega vezista Garetha Barryja.

Barryja je Hodgson nadomestil z Evertonovim univerzalcem Philom Jagielko, po osnovni izobrazbi branilcem, pred sobotno zadnjo prijateljsko tekmo z Belgijo na Wembleyju pa je Scott Parker, kot kaže, povsem okreval po težavah z ahilovo tetivo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:14 7. Junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.