Šport
27 ogledov

Šok za Angleže: poškodba Lamparda

Lampard Anglija reprezentanca trening priprave Colney Reuters
Težave za angleškega selektorja Roya Hodgsona: vezist Chelseaja Frank Lampard je s poškodbo stegenske mišice predčasno končal sredin trening reprezentance v Colneyju na obrobju Londona. Več bo znanega po četrtkovem slikanju, Lampard pa je do nadaljnjega vprašljiv za nastop na junijskem Euru 2012.

Frank Lampard se je poškodoval med rutinskim treningom z angleško reprezentanco in zelenico predčasno zapustil z bolečinami v stegenski mišici. Resnost poškodbe bo znana v četrtek, ko bo po prvotni oceni zdravniške službe reprezentance odšel na slikanje.

Lamparda bi v primeru poškodbe med 23 izbranci selektorja Roya Hodgsona zamenjal Liverpoolov vezist Jordan Henderson, ki je na seznamu Hodgsonovih rezerv. Selektor Anglije je že v ponedeljek ostal brez Cityjevega vezista Garetha Barryja.

Barryja je Hodgson nadomestil z Evertonovim univerzalcem Philom Jagielko, po osnovni izobrazbi branilcem, pred sobotno zadnjo prijateljsko tekmo z Belgijo na Wembleyju pa je Scott Parker, kot kaže, povsem okreval po težavah z ahilovo tetivo.

Komentarjev 1
  • jokovine 18:14 07.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **