Šok za Đokovića

Foto: Epa novak đoković
Štirikratnega zmagovalca kanadskega mastersa je presenetil 19-letnik.
Oglej si celoten članek

Grški teniški igralec Stefanos Tsitsipas je drugi dan mastersa v Torontu iz nadaljevanja izločil še drugega nosilca. Tokrat je presenetil zmagovalca Wimbledona Srba Novaka Đokovića in devetega nosilca premagal s 6:3, 6:7 (5), 6:3 ter si priigral četrtfinale. Grški najstnik, ki bo v nedeljo dopolnil 20 let, je letos ugnal še petega igralca iz top 10.

Foto Takšno vilo si gradi Đoković

Tsitsipas je v prvem krogu izločil sedmega nosilca Avstrijca Dominica Thiema, zdaj pa še štirikratnega zmagovalca turnirja in nekdanjega prvega igralca sveta Đokovića, v njunem prvem medsebojnem obračunu.

"Odigral sem najboljšo tekmo kariere. Vem, da sem danes igral precej dobro," je po tekmi dejal Tsitsipas, sicer 27. igralec z lestvice ATP. "Fant je igral zelo dobro in si brez dvoma zaslužil zmago. Sam nisem igral najbolje," je po porazu dejal 31-letni Đoković.

Foto: Epa stefanos cicipas

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:43 10. Avgust 2018.

    Google dnevno dnevno plačuje več kot 800 USD na dan, tako da preprosto deluje na spletu. Bliski sorodnik je bil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.