Šport
12351 ogledov

Takšno vilo si gradi Đoković

novak đoković wimbledon
1/4
Epa Petkratni zmagovalec Wimbledona Novak Đoković.
Srbski teniški zvezdnik si je omislil novo hišo.

Eden najboljših teniških igralcev vseh časov Novak Đoković si gradi luksuzno domovanje v ob Pavlovačkem jezeru, kamor bo z družino - ženo Jeleno ter otrokoma Stefanom in Taro - lahko pobegnil od mestnega vrveža in užival v neokrnjeni naravi. Zakonca Đoković vseskozi podrobno spremljata gradnjo prestižnega objekta, še posebej Jelena, ki je v neprestanem stiku z arhitekti in notranjimi opremljevalci.

Tako Đoković kot njegova boljša polovica sta velika ljubitelja narave, zato proste trenutke vselej izkoristita za obisk gozda, morja ali jezera, rada pa se podata tudi v gore. Družina bo v novem domovanju, katerega gradnja še ni končana, našla zatočišče pred mediji in navijači, v razkošju vile pa bodo ob priložnostih lahko uživali tudi drugi člani njune družine. Pobudnik projekta je bil Noletov oče Srđan Đoković.

Srbski tenisač je z nedavno zmago na Wimbledonu, četrto na sveti travi (2011, 2014, 2015, 2018) in 13. na turnirjih za grand slam, zaslužil kar tri milijone dolarjev, skupno pa je s turnirji v karieri zaslužil že 114,136,035 ameriških zelencev.

novak đoković Veselje Srba Šport Đokovićevo slavje v Wimbledonu

Gre za enega tržno najzanimivejših srbskih športnikov, o čemer pričajo tudi donosne pogodbe s pokrovitelji, ki mu letno prinesejo več kot 20 milijonov dolarjev.

Đoković je marca letos kupil luksuzno stanovanje v središču Beograda, za katerega je odštel 675.000 dolarjev. V lasti ima še stanovanji v New Yorku in Miamiju, večino svojega časa pa preživi v vili v Monte Carlu, kjer sicer živi in trenira.

Stefan Đoković Čustveno Šport Stefan prvič v živo gledal očeta Novaka Đokovića
Komentarjev 3
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice