Šport
5500 ogledov

V Srbiji ugrabitev sorodnika Đokovićevih

novak đoković Epa
Novak Đoković in njegova žena Jelena sta doživela pretresljivo noč.

V Ljigu so ponoči vdrli v hišo 85-letnega Miloslava Radisavljevića, ga ugrabili in odpeljali na pet kilometrov oddaljeno polje, kjer so ga privezali za jekleno konstrukcijo. Gre za dedka Jelene Đoković. Gospod ni utrpel poškodb, zaradi šoka pa ni na voljo za izjave. Enako za medije nista spregovorila niti Novak in Jelena Đoković, sta se pa policiji zahvalila za hitro reakcijo. Preiskava je še v teku, družina pa v tem času prosi za razumevanje javnosti.

Policija je Radisavljevića našla zjutraj. Ta je povedal, da sta okoli treh zjutraj v njegovo hišo vdrla dva maskirana moška, ki sta mu iz denarnice vzela 26.000 dinarjev (220 evrov) ter odtujila mobilni telefon, nato pa ga odpeljala na polje in privezala na polju.

Predsednik občine Ljig Dragan Lazarević je srbskim medijem že pred prvimi informacijami s policije potrdil, da so starega očeta Jelene Đoković našli na koruznem polju in da je šlo za poizkus ugrabitve.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.