Šokanten pretres v Dallasu, Dončić ostaja brez Porzingisa?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Z druge strani Atlantika so prišle vznemirljive novice za navijače Teličkov.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks imajo z Luko Dončićem domet za velike stvari, tudi za naslov v ligi NBA. A v modernih časih noben superzvezdnik ne more sam do prestola, ampak potrebuje tudi vrhunske pomočnike. V ta namen je bil v Teksas pred dvema letoma pripeljan Kristaps Porzingis.

Video Luka na igrišču popolnoma osmešil velikega evropskega zvezdnika

Latvijec ima skozi celotno kariero težave s poškodbami, nič drugače ni letos. Njegov učinek v napadu je sicer še vedno izjemen, a je daleč od konstantnih predstav, ki so jih od njega pričakovali po selitvi iz New York Knicks.

Še več pomanjkljivosti pa ima visokorasli Porzingis v obrambi, kjer ima Dallas že brez njega ogromno težav. In zaradi vsega naštetega se pri Mavs spogledujejo z menjavo, poroča Bleacher Report.

Foto: Profimedia Luka Dončić Kristaps Porzingis

"Vsekakor so preverili trg. Testirajo interes, saj se zavedajo, da bo nekoč moralo priti do tega," je o menjavi Porzingisa omenjenemu mediju dejal neimenovani funkcionar ene od NBA ekip.

Latvijec je leta 2019 z Dallasom podpisal petletno pogodbo v vrednosti 158 milijonov dolarjev. A vse od njegovega prihoda v Teksas je odigral le 74 od skupno 136 tekem Teličkov.

25-letnik je od selitve v Dallas na srečanje povprečno dosegal malce več kot 20 točk s 43-odstotno uspešnostjo metov iz igre. Pred kratkim se je spet znašel na seznamu poškodovanih zaradi bolečin v spodnjem delu hrbta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.