Šokantno priznanje: "Ne upam povedati, koliko denarja mi je vzel Dončić!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trener Dallasa je po srečanju v Memphisu razkril zanimivo podrobnost s treningov njegove ekipe.
Oglej si celoten članek

Posnetek koša, ki ga je Luka Dončić dosegel v zadnji sekundi za zmago v gosteh nad Memphis Grizzlies (113:114), je zaokrožil po svetu. Nanj so reagirali največji zvezdniki lige NBA in še povečali Ljubljančanov prestiž.

Nad Luko Pretvarjal se je, da ni bilo nalašč, a mu nihče ne verjame

Po srečanju je, kot ponavadi, pred novinarje stopil tudi trener Rick Carlisle. Slednji vodi Dallas Mavericks od leta 2008, na treningih pa se je v preteklosti pogosto meril z Dončićem pri metih s polovice igrišča. A ga je izučilo.

"Ne upam vam niti povedati, koliko tisoč dolarjev sem izgubil proti njemu ob stavah pri metih s polovice igrišča," je zbrani sedmi sili dejal Carlisle.

"Ko smo bili v njegovi drugi sezoni v Ciudad de Méxicu, sem ga izplačal v mehiških pesosih, ker sem bil tako jezen. Ne stavim več z njim. Vse sem videl. Videl sem, kako s sredine zadeva brez dotika žoge z obročem, videl sem, kako zadeva z dvanajstih metrov oddaljenosti," je pojasnil Carlisle.

Dallas je še vedno na sedmem mestu Zahoda, a je le eno zmago oddaljen od šestouvrščenega Portlanda. V noči na soboto bodo Maves gostili New York Knicks.

Zavrelo Dončić povzročil razkol, zvezdnik v vojni z navijači

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.