Šport > Košarka
22416 ogledov

Dončić povzročil razkol, zvezdnik v vojni z navijači

luka dončić Profimedia
Zmagoviti koš Luke Dončića je razumljivo povzročil kar nekaj nezadovoljstva med navijači Memphis Grizzlies.

Luka Dončić je s trojko ob zvoku sirene pokopal upe Memphis Grizzlies, ki so bili še 1,8 sekunde pred koncem na pragu 28. zmage v sezoni.

Grizlji so trenutno na osmem mestu zahodne konference (27-26) in so neposreden tekmec sedmouvrščenega Dallasa (30-24) v lovu na končnico.

Obe ekipi bosta morali glede na trenutni vrstni red ob koncu rednega dela odigrati še krajši turnir ('play-in'), po katerem bodo znani vsi udeleženci sklepnega dela sezone.

Omenjeni turnir je povzročil kar nekaj slabe volje, nadvse kritična sta bila tudi Dončić in lastnik Maverickosv Mark Cuban.

Mark Cuban Odpor Šport Cuban podprl Dončića: "NBA dela veliko napako!" luka dončić Ostri odzivi Šport Dončić tarča napada po javni kritiki lige NBA

Po odločilnem košu Dončića za zmago nad Memphisom, ki ga je slovenski as dosegel iz praktično nemogočega polažaja, se je vsul plaz kritik na košarkarje poraženega moštva.

Oster odziv navijaške skupnosti je močno zmotil Jaja Moranta, ki je po porazu dejal, da so s soigralci odigrali odlično tekmo, a je na koncu na njihovo veliko razočaranje odločila mojstrovina slovenskega košarkarja.

Luka Dončić Splet ponorel Šport Tako bi izgledal nov NBA logo s podobo Luke Dončića Luka Dončić Rick Carlisle Rockets Mavs "Boleče priznanje" Šport Lukov trener priznal, da ga je Luka obral za tisoče dolarjev

Najbolj besno so se navijači Memphisa lotili Graysona Allena, ki je v ključnih trenutkih zgrešil dva odločilna prosta meta. Morantu je šlo vse skupaj pošteno na živce, zato je navijače nagovoril prek svojega twitter kanala.

"Če ste navijač grizlijev in žalite katerega od mojih soigralcev, potem prosim navijajte za drugo ekipo. Fantje so odigrali izjemno tekmo. Iz tega razloga smo bili v dobrem položaju za zmago," je navijače okaral Morant, sicer ena od največjih Dončićevih žrtev na sinočnji tekmi.

Luka’s game winner from every angle from r/Mavericks
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice