Šokantno ravnanje z otroki

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Trenerka ritmične gimnastike se med treningi poslužuje spornih metod dela.
Oglej si celoten članek

Bolgarski mediji so objavili posnetek trenerke Elene Simeonove, ki se med treningi ritmične gimnastike fizično znaša nad mladimi dekleti.

Foto: Facebook Elena Simeonova Posnetek, ki je pretresel bolgarsko javnost, prikazuje, kako trenerka desetletno deklico zgrabi za ušesa in grobo odrine njeno glavo. Dogodku so prisostvovali starši nekaterih deklet, ki pa v dejanjih predsednice kluba Olympia ne vidijo nič spornega.

''To je normalno,'' je metode dela, ki so v Bolgariji naletele na negativen odziv, branila Simeonova. ''Tako umirim otroke. Kadar so razburjeni, jih tako umirimo. Nič slabega ni v tem. Bila je hiperaktivna, zato sem to naredila,'' je dodala trenerka.

Podobnega mnenja je tudi oče enega od mladih deklet. ''Moja hčerka ima rada svojo trenerko, ki je kot del naše družine. Ni tepla moje hčere. Ne vidim težav. Zgrožen sem, da je posnetek prišel v javnost,'' je povedal neimenovani starš.

Ob vsem tem se poraja vprašanje, kakšnih metod se je Simeonova posluževala v preteklosti, vendar se posnetki niso pojavili v javnosti.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.