Šport
63 ogledov

Šokantno ravnanje z otroki

 Elena Simeonova Facebook
Trenerka ritmične gimnastike se med treningi poslužuje spornih metod dela.

Bolgarski mediji so objavili posnetek trenerke Elene Simeonove, ki se med treningi ritmične gimnastike fizično znaša nad mladimi dekleti.

 Elena Simeonova | Avtor: Facebook Facebook
Posnetek, ki je pretresel bolgarsko javnost, prikazuje, kako trenerka desetletno deklico zgrabi za ušesa in grobo odrine njeno glavo. Dogodku so prisostvovali starši nekaterih deklet, ki pa v dejanjih predsednice kluba Olympia ne vidijo nič spornega.

''To je normalno,'' je metode dela, ki so v Bolgariji naletele na negativen odziv, branila Simeonova. ''Tako umirim otroke. Kadar so razburjeni, jih tako umirimo. Nič slabega ni v tem. Bila je hiperaktivna, zato sem to naredila,'' je dodala trenerka.

Podobnega mnenja je tudi oče enega od mladih deklet. ''Moja hčerka ima rada svojo trenerko, ki je kot del naše družine. Ni tepla moje hčere. Ne vidim težav. Zgrožen sem, da je posnetek prišel v javnost,'' je povedal neimenovani starš.

Ob vsem tem se poraja vprašanje, kakšnih metod se je Simeonova posluževala v preteklosti, vendar se posnetki niso pojavili v javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.