Šokantno: Roglič na koncu skoraj zapravil vse!

Foto: Epa
Foto: Epa
Zadnja etapa dirke po Španiji je prinesla tudi trenutek velike napetosti.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je v velikem slogu še tretjič zapored osvojil Vuelto. Dobil je zadnji kronometer s ciljem v Santiagu de Composteli in tako prišel do četrte etapne zmage na letošnji pentlji.

Član Jumbo-Visme je na kronometru vodil na obeh vmesnih časih in kazalo je, da je zanesljivo na poti do zgodovinskega "trojčka". Nato pa sta komentatorja na britanski mreži Eurosport glasno zavpila ...

Zasavec je namreč pri enem od odcepov že krenil v napačno smer. Na srečo je še pravočasno opazil zaporo, sicer bi kaj lahko končal na asfaltu.

Rušenje mejnikov Rogliču v treh letih uspelo, kar je legendi v devetih

Vse skupaj je z nasmeškom pospremil takrat vodilni Danec Magnus Cort Nielsen, ki se je na koncu moral zadovoljiti z drugim mestom.

Za slovenskega asa zdaj sledi počitek v septembru. V načrtu ima letos le še nastope na italijanskih klasikah, še posebej na enem od petih spomenikov na dirki po Lombardiji. Glavni cilj za leto 2022 pa bo znova zmaga na Touru. Nekaj, kar mu na bogati športni poti še manjka.

Vtisi po zmagi Roglič: "To je neverjetno! Noro!"

Foto: Epa Primož Roglič Vuelta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 00:15 7. September 2021.

    Ste res pravi bumbarji s tem naslovom. Roglič je imel namen v miru spiti še kavo med kronometrom, ki vzame …

  • 17:13 6. September 2021.

    neumen naslov clanka, pa tudi neresničen , kljub temu, da je tisti ovinek odpeljal bolj naokoli, je na koncu se …

  • 15:13 6. September 2021.

    A ste bumbarji tle, tapravi toplovodarji - bolj blesavega naslova članka se nebi mogl spomnit!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.