Šokantno! S sekirami in kladivi razbijali po Zagrebu!

Foto: EPA
Foto: EPA
Iz hrvaške prestolnice je prišel vznemirjajoč posnetek.
Oglej si celoten članek

V Zagrebu sta se v sredo spopadli dve frakciji navijačev tamkajšnjega Dinama. Pristaši kontroverznega Zdravka Mamića so se udarili s tistimi, ki nasprotujejo liku in delu omenjenega funkcionarja, poroča portal Index.

Spopad se je zgodil v bližini stadiona Maksimir, eden od udeležencev pa je vse skupaj ovekovečil s kamero.

Pobudniki spopada naj bi bili Mamićevi privrženci, ki so se na nasprotnike spravili tudi s sekirami in kladivi, kar dokazuje priloženi posnetek. Eden od napadalcev je "sovražnemu taboru" očital, da si pomaga s solzivcem.

Zagrebška policija je potrdila, da je bila po napadu priprta ena oseba in da še raziskuje okoliščine dogodka.

Video Video: 50 Bad Blue Boysov nad slovenske policiste

Spor dveh navijaških frakcij skupine Bad Blue Boys traja že nekaj let. Odnos se je zaostril leta 2014, ko je v soseski Dubrava prišlo strelskega obračuna. Nasprotniki Mamića so takrat trdili, da je bogati šef Dinama naročil umor enega od njemu neljubih vodij navijačev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:46 25. Julij 2019.

    Škoda besed za ritardirance.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.