Sokoli Vrage tudi tretjič pustili na ničli

Foto: Žurnal24 Gregor Črepinšek je na prvih dveh tekmah osvojil pet touchdownov. (Foto: Boris G

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kranj Alp Devils tudi v tretjem poskusu Ljubljani Silverhawks niso dali točk. Prvaki so v drugi tekmi DP zmagali z 58:0. A Sokole trenutek resnice šele čaka: konec tedna v ligi Cefl gostujejo pri Vukovih.
Oglej si celoten članek

Državni prvaki v ameriškem nogometu Ljubljana Silverhawks so v soboto zvečer v Radomljah odigrali drugo tekmo druge sezone državnega prvenstva (na prvi so pred tednom dni z 41:14 premagali goste v ligi Zagreb Thunder). Čeprav lanski finalisti Kranj Alp Devils letos igrajo okrepljeni s člani celjskih Gold Diggersov, pa so še na tretji medsebojni tekmi s Sokoli ostali brez ene same točke. Končni izid je bil kar 58:0. Obramba Silverhawksov je tekmecu dovolila eno samo lepo akcijo, sicer pa je bil napad Vragov s podajalcem Timom Novakom na čelu nemočen (Jure Laharnar mu je prestregel dve podaji – letos ima že štiri prestrežene žoge). Točke in jarde Silverhawksov sta po zraku osvajala Rok Štamcar in Jernej Pavlič, po tleh pa Matej Pavlič in Gregor Črepinšek (trije touchdowni – na prvi tekmi je imel dva), če omenimo le nekatere, brez dvoma pa gre zasluga prav vsakemu v ljubljanski ekipi.

A zdaj se sezona za Silverhawks šele zares začenja. Konec tedna jih čaka prva tekma v mednarodni ligi Cefl in kar takoj tista najtežja – v Beogradu pri prvakih Vukovih, ki doma še nikoli niso izgubili. "To bo trenutek resnice," nam je dejal trener Uroš Valant. V Ceflu Silverhawks seveda igrajo okrepljeni z ameriškimi igralci: Leo Rudovic, Desmond Hendricks in podajalec Vinny Gay (v primeru dodatnih sponzorskih sredstev pa morda še s kom!).

Na drugi tekmi vikenda so gostje v slovenski ligi Zagreb Thunder z 22:21 premagali Maribor Generals/Sl. Bistrica Warewolves.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.