Solata brez kisa, to pa ne!

Your browser doesn’t support HTML5 video

Čemu se ne bi odpovedal, katero potovanje si je najbolj zapomnil, kateri jezik mu najlepše zveni, kako dober je bil v šoli in katero glasbo posluša Marko Milič? V rubriki Druga plat vas bo nasmejal do solz.
Oglej si celoten članek

Marko Milič
. Košarkar Uniona Olimpije, idol mnogih mladih igralcev, zgled za vse soigralce, izjemna osebnost. In večni šaljivec. "Težko bi se odpovedal solati brez kisa," nam je zaupal v novi tedenski rubriki Druga plat . Vsak torek samo na zurnal24.si . Junak zmage nad moskovskim CSKA kot vsak moški sanja o ženskah, dobrih avtomobilih in dobri hrani. Nič ne bi imel proti, če bi se preselil za nekaj 100 let v preteklost in se udeleževal dvornih zabav. Zakaj ne bo nikoli pozabil leta z ekipo Bologne, izveste v tem videointervjuju. Kakor tudi, da se v njegovem CD-predvajalniku vrtijo Lepa Brena, Romana Krajnčan in Zoran Predin.

Najlepše mu zveni italijanski jezik, s šolo se ne hvali ravno: "Sestra se pri 25 letih lahko pohvali že z dvema fakultetama, tu je še mama z diplomo, tako da imamo v  družini fakulteto po glavi," se pošali Kranjčan, ki mu nasmeha in družine ne morejo vzeti. Marko Milič – sinonim za humor. Brez dvoma. Enkraten. Neponovljiv.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.