Šport > Košarka
23 ogledov

Solata brez kisa, to pa ne!

1/2
Čemu se ne bi odpovedal, katero potovanje si je najbolj zapomnil, kateri jezik mu najlepše zveni, kako dober je bil v šoli in katero glasbo posluša Marko Milič? V rubriki Druga plat vas bo nasmejal do solz.

Marko Milič
. Košarkar Uniona Olimpije, idol mnogih mladih igralcev, zgled za vse soigralce, izjemna osebnost. In večni šaljivec. "Težko bi se odpovedal solati brez kisa," nam je zaupal v novi tedenski rubriki Druga plat . Vsak torek samo na zurnal24.si . Junak zmage nad moskovskim CSKA kot vsak moški sanja o ženskah, dobrih avtomobilih in dobri hrani. Nič ne bi imel proti, če bi se preselil za nekaj 100 let v preteklost in se udeleževal dvornih zabav. Zakaj ne bo nikoli pozabil leta z ekipo Bologne, izveste v tem videointervjuju. Kakor tudi, da se v njegovem CD-predvajalniku vrtijo Lepa Brena, Romana Krajnčan in Zoran Predin.

Najlepše mu zveni italijanski jezik, s šolo se ne hvali ravno: "Sestra se pri 25 letih lahko pohvali že z dvema fakultetama, tu je še mama z diplomo, tako da imamo v  družini fakulteto po glavi," se pošali Kranjčan, ki mu nasmeha in družine ne morejo vzeti. Marko Milič – sinonim za humor. Brez dvoma. Enkraten. Neponovljiv.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.