"Solatni dol" mislil, da je nora

Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Nik Rovan Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Nik Rovan Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič. (Foto: Nik Rovan) Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev. Foto: Žurnal24 Petra Majdič se je v središču domačega kraja poslovila od svojih navijačev.
Petra Majdič se je v središču domačega kraja, kjer se je na začetku kariere na rolkah vozila po razriti cesti, poslovila še od sokrajanov.
Oglej si celoten članek

Petra Majdič je na veselici ob koncu kariere postregla z anekdoto: “Brinje se je pred 20 leti med domačini imenoval še Solatni dol. V klubu TSK Dol so mi na noge posadili rolke, ceste so bile slabe in ker sem se vozila po razritem, so ljudje mislili, da sem nora.” 

“Vse sem 'sčvekala'”
Trener Ivan Hudač je zaupal, kako sta se s Petro zbližala: “Na njenem prvem štartu svetovnega pokala leta 1999 mi je padla v oči, ko se je peljala po zadnji plati.” Petra se s tem ni strinjala: “V dolini Fiemme 2003 je Ivan videl, da sem imela dobro pripravljene smuči in je v zvezi z mažo vohunil kar pri meni. Zgovorna, kot sem, sem mu takrat vse 'sčvekala', kar si je zapomnil in sodelovanje se je začelo.” Petro zdaj čaka vloga ambasadorke planiške kandidature za organizacijo nordijskega SP leta 2017.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.