SP zaradi poškodbe še ob enega zvezdnika, težave tudi pri Argentini

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Član Bayerna zaradi poškodbe izpušča svetovno prvenstvo.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Senegala bo na bližnjem svetovnem prvenstvu v Katarju nastopila brez prvega zvezdnika Sadia Maneja. Nogometaš Bayerna ima poškodovano fibulo in ga ne bo v sestavi za SP, sporočilo senegalske nogometne zveze povzema francoska tiskovna agencija AFP.

"Na žalost je današnja preiskava z magnetno resonanco pokazala, da se poškodba ne zdravi, kot smo si želeli, zato smo bili prisiljeni potrditi, da Sadio ne bo zaigral na prvenstvu," je na twiterju objavil reprezentančni zdravnik Manuel Afonso.

Senegal na SP igra v skupini z Nizozemsko, Katarjem in Ekvadorjem.

Pred SP Zvezdnik ponovil 'Ačimovića' in zadel s svoje polovice

Tik pred zdajci je do spremembe prišlo tudi v reprezentanci Argentine. Na treningu se je poškodoval napadalec Fiorentine Nicolas Gonzalez, selektor Lionel Scaloni pa je namesto njega v reprezentanco poklical soigralca Jana Oblaka pri madridskem Atleticu Angela Correo.

Argentina na SP igra v skupini s Savdsko Arabijo, Poljsko in Mehiko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.