Spal je presenetljivo dobro

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska košarkarska reprezentanca je odpotovala na svetovno prvenstvo v Španijo
Oglej si celoten članek

Slovenija je na prizorišče na Kanarske otoke odpotovala šest dni pred uvodno preizkušnjo proti Avstraliji, saj bo tam odigrala še zadnjo prijateljsko tekmo. V torek ob 20. uri se bo pomerila z branilci naslova in prvimi favoriti za naslov svetovnega prvaka - Američani.

Selektor Jure Zdovc je priznal, da je pred vsakim velikim tekmovanjem malce živčen. "Danes sem presenetljivo dobro spal, morda tudi zato, ker se prvenstvo začne šele čez slab teden. Po pravici povedano, sploh ne razmišljam o Američanih, temveč se bolj ukvarjam s stvarmi, ki jih moramo še postoriti in popraviti pred tekmovanjem. Ni jih tako malo in to mi povzroča največ skrbi," pravi selektor.

Ponedeljkovo dopoldne bo namenjeno regeneraciji, že popoldan pa slovenske košarkarje čaka prvi trening v novi dvorani Arena, ki bo za prvenstvo sprejela nekaj manj kot 10.000 gledalcev. Slovenija se bo v predtekmovanju merila z Avstralijo, Mehiko, Južno Korejo, Angolo ter Litvo. V osmino finala, ki bo potekala v Barceloni, se bodo uvrstile prve štiri ekipe iz vsake skupine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.