Španci obnoreli Mexico City

Foto: Žurnal24 David Villa Fernando Llorente avtogrami avtogram podpis avtobus Foto: Žurnal24 Vicente del Bosque Foto: Žurnal24 Vicente del Bosque Foto: Žurnal24 prihod Javier Hernandez Foto: Žurnal24 prihod Javier Hernandez Foto: Žurnal24 Andre Santos Robinho Mano Menezes Neymar Paulo Henrique Ganso Foto: Žurnal24 Vicente del Bosque Foto: Žurnal24 David Villa Fernando Llorente avtogrami avtogram podpis avtobus Foto: Žurnal24 Alexandre Pato Diego Tardelli Neymar Andre Foto: Žurnal24 Robinho Neymar Foto: Žurnal24 Mano Menezes Foto: Žurnal24 Alves se na španskih stadionih pogosta sooča z rasističnimi opazkami. (Foto: Reu Foto: Žurnal24 Neymar Diego Tardelli Andre Foto: Žurnal24 Mano Menezes Foto: Žurnal24 Andre Santos Foto: Žurnal24 Andre Santos
Nogometne reprezentance s celega sveta se spet zbirajo. Na vrsti so namreč prijateljske tekme. Svetovni prvaki Španci so ob prihodu v Mehiko povzročili obsedno stanje. Brazilci trenirali v ZDA.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvaki Španci so v torek zjutraj (ob petih po španskem času) pristali v Mehiki, kjer jih dan kasneje čaka "kontroverzna" prijateljska tekma z domačo izbrano vrsto, s katero bodo v tej srednjeameriški državi počastili dvestoletnico neodvisnosti. Zanimivo bo videti, kako bo La Roja le 29 dni po tem, ko je s pokalom paradirala po ulicah Madrida, neprespana in nepripravljena funkcionirala v Mexico Cityju na mitskem stadionu Azteca.

Na 2.500 metrih nadmorske višine bo imel španski selektor Vicente del Bosque kar nekaj preglavic. Znani so protesti Barcelone, ki se huduje nad dejstvom, da morajo njeni nogometaši na tako dolgo pot, ko jih konec tedna čaka prva tekma španskega superpokala. Nihče izmed nogometašev Blaugrane naj ne bi igral več kot 45 minut ...

Menezes trenira z "novo" Brazilijo
Nekaj kilometrov severneje so v East Ruthefordu v Združenih državah Amerike trenirali Brazilci. Trening je seveda vodil novi selektor Mano Menezes, objektivom pa se je prvič predstavila "nova" Brazilija, ki jo večinoma sestavljajo igralci iz domačega prvenstva. Ena redkih evropskih zvezdnikov na tekmi z ZDA bosta Daniel Alves (Barcelona) in Robinho (Manchester City).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.