Šport > Nogomet
33 ogledov

Španci obnoreli Mexico City

David Villa Fernando Llorente avtogrami avtogram podpis avtobus
1/16
Žurnal24 main
Nogometne reprezentance s celega sveta se spet zbirajo. Na vrsti so namreč prijateljske tekme. Svetovni prvaki Španci so ob prihodu v Mehiko povzročili obsedno stanje. Brazilci trenirali v ZDA.

Svetovni prvaki Španci so v torek zjutraj (ob petih po španskem času) pristali v Mehiki, kjer jih dan kasneje čaka "kontroverzna" prijateljska tekma z domačo izbrano vrsto, s katero bodo v tej srednjeameriški državi počastili dvestoletnico neodvisnosti. Zanimivo bo videti, kako bo La Roja le 29 dni po tem, ko je s pokalom paradirala po ulicah Madrida, neprespana in nepripravljena funkcionirala v Mexico Cityju na mitskem stadionu Azteca.

Na 2.500 metrih nadmorske višine bo imel španski selektor Vicente del Bosque kar nekaj preglavic. Znani so protesti Barcelone, ki se huduje nad dejstvom, da morajo njeni nogometaši na tako dolgo pot, ko jih konec tedna čaka prva tekma španskega superpokala. Nihče izmed nogometašev Blaugrane naj ne bi igral več kot 45 minut ...

Menezes trenira z "novo" Brazilijo
Nekaj kilometrov severneje so v East Ruthefordu v Združenih državah Amerike trenirali Brazilci. Trening je seveda vodil novi selektor Mano Menezes, objektivom pa se je prvič predstavila "nova" Brazilija, ki jo večinoma sestavljajo igralci iz domačega prvenstva. Ena redkih evropskih zvezdnikov na tekmi z ZDA bosta Daniel Alves (Barcelona) in Robinho (Manchester City).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.