Španci v četrtfinalu Davisovega pokala

Foto: Žurnal24 Tommy Robredo je prispeval eno izmed treh zmag.
Španska moška teniška reprezentanca se je že po sobotnem dvoboju dvojic uvrstila v četrtfinale svetovne skupine Davisovega pokala. Španija je proti Peruju povedla z neulovljivih 3:0 in se v četrtfinalu pridružila Češki, Argentini, Franciji in ZDA, ki so si napredovanje prav tako zagotovile že pred koncem dvobojev.
Oglej si celoten članek
Španiji sta zmago v gosteh v Limi zagotovila Fernando Verdasco in Feliciano Lopez, ki sta Luisa Horno in Ivana Mirando ugnala s 6:3, 6:4 in 7:6 (4).

Že po dveh dneh so z izidi 3:0 odločeni dvoboji med Češko in Belgijo v Ostravi, Argentino in Veliko Britanijo v Buenos Airesu, Francijo in Romunijo v Sibiuju ter ZDA in Avstrijo na Dunaju. Zadnji dan pa bo odločal o napredovanju na preostalih igriščih: Rusi v Moskvi vodijo z 2:1 proti Srbiji, Izraelci v Ramat Hasharonu proti Švedski in Nemci v Braunschweigu proti Južni Koreji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.