Šport
15 ogledov

Španci v četrtfinalu Davisovega pokala

Tommy Robredo je prispeval eno izmed treh zmag. Žurnal24 main
Španska moška teniška reprezentanca se je že po sobotnem dvoboju dvojic uvrstila v četrtfinale svetovne skupine Davisovega pokala. Španija je proti Peruju povedla z neulovljivih 3:0 in se v četrtfinalu pridružila Češki, Argentini, Franciji in ZDA, ki so si napredovanje prav tako zagotovile že pred koncem dvobojev.
Španiji sta zmago v gosteh v Limi zagotovila Fernando Verdasco in Feliciano Lopez, ki sta Luisa Horno in Ivana Mirando ugnala s 6:3, 6:4 in 7:6 (4).

Že po dveh dneh so z izidi 3:0 odločeni dvoboji med Češko in Belgijo v Ostravi, Argentino in Veliko Britanijo v Buenos Airesu, Francijo in Romunijo v Sibiuju ter ZDA in Avstrijo na Dunaju. Zadnji dan pa bo odločal o napredovanju na preostalih igriščih: Rusi v Moskvi vodijo z 2:1 proti Srbiji, Izraelci v Ramat Hasharonu proti Švedski in Nemci v Braunschweigu proti Južni Koreji.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.