Španija na pragu zgodovinskega dosežka

Foto: EPA
Foto: EPA
Španska reprezentanca bo na ponovitvi ene najlepših tekem v predtekmovanju Eura 2012 lovila tretjo, zgodovinsko zaporedno lovoriko na velikih tekmovanjih.
Oglej si celoten članek

Foto: Anže Petkovšek marko jerič kolumna žogomanijak Le še en dan nas loči od sklepnega dejanja 14. evropskega prvenstva, kjer se bodo poskušali Španci zapisati v zgodovino. Biti zmagovalec na dveh zaporednih evropskih prvenstvih oz. osvojitev treh zaporednih velikih turnirjev le ni mačji kašelj. Nasproti jim bodo stali poletno navdahnjeni Italijani z »Balogolom« na čelu, ki je še enkrat več dokazal, da zna igrati nogomet in ne samo polniti rumenega tiska. Naši zahodni sosedi, ki so se po vseh aferah in škandalih pred začetkom prvenstva vrnili v velikem slogu, napovedujejo da še niso rekli zadnje besede. Obe ekipi sta se srečali že v predtekmovanju in odigrali »lepotico« prvenstva, ki pa se je končala z neodločenim izidom. Tokrat neodločenega izida ne bo. Obetamo si lahko kar nekaj zanimivih dvobojev: Casillas-Buffon, Xavi-Pirlo, Iniesta-De Rossi. Dvoboji za nogometne sladokusce! Kdo bo na koncu dvignil pokal najboljšega na stari celini, pa bo znano jutri malo pred enajsto zvečer. Naj zmaga najboljši!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.