Španski mediji: Mbappe je podpisal

Foto: Epa
Foto: Epa
Eden najboljših nogometašev na svetu Kylian Mbappe naj bi že podpisal petletno pogodbo s španskim nogometnim velikanom.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni zvezdnik in član francoskega prvaka PSG Kylian Mbappe je že podpisal pogodbo z Real Madridom, danes poroča španski športni dnevnik Marca. Petindvajsetletni francoski reprezentant naj bi predsedniku PSG Naserju Al-Helajfiju že prejšnji torek sporočil svojo odločitev.

Mbappe naj bi obenem od Al-Helajfija tudi zahteval, naj mu PSG neha dajati nove ponudbe za podaljšanje sodelovanja, še piše Marca.

Mbappe naj bi v Madridu že podpisal petletno pogodbo, ki bo začela veljati 1. julija.

Foto: Epa Mbappe

Skupaj z bonusi naj bi v madridskem klubu zaslužil od 15 do 20 milijonov evrov na sezono. Dodaten zaslužek bo imel tudi s trženjskimi pravicami pri Realu.

Prestop napadalca iz PSG k belemu baletu je že dolgo aktualna tema. Marca poudarja, da je Mbappe večkrat zavrnil podaljšanje sodelovanja s PSG. Po poročanju številnih medijev si je že leta 2022 želel prestopiti v Real Madrid, ki velja za njegov najljubši klub iz mladosti.

Po posoji za sezono 2017/18 se je poleti 2018 iz Monaca dokončno preselil v PSG za 120 milijonov evrov. Trenutna pogodba s klubom iz francoske prestolnice mu poteče po tej sezoni, natančneje 30. junija, kar pomeni, da Mbappe prihaja v Španijo brez odškodnine.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.