Španski selektor z mislimi pri pokojni hčeri

Foto: Epa
Foto: Epa
Pokojna hči Luisa Enriqueja, ki je umrla leta 2019, bi v nedeljo dopolnila 13 let.
Oglej si celoten članek

Ko je bilo sinočnje nogometne tekme Španija - Nemčija na mundialu v Katarju konec in je moral Luis Enrique odgovoriti na eno zadnjih vprašanj, si je španski selektor globoko oddahnil.

Kot je dejal, so bile ta dan njegove misli s pokojno hčerko Xano, ki je leta 2019 pri devetih letih umrla za rakom.

"Da, to je bil poseben dan zame, za mojo družino. O tem ni dvoma," je dejal 52-letni Španec, pri čemer ni imel v mislih remija proti Nemčiji, poročajo tuje agencije.

Na ta dan bi njegova hči Xana, ki je umrla leta 2019, dopolnila 13 let, poroča nemška tiskovna agencija dpa. "Sicer hčerke ni več z nami v fizičnem smislu, vendar je vsak dan v naših mislih," je dodal Enrique.

sp v katarju Derbi med Španijo in Nemčijo brez zmagovalca

Že zjutraj pred tekmo se je Enrique spomnil na dekle. "Danes ne igramo samo proti Nemčiji. Danes je tudi zelo poseben dan, saj bi Xanita dopolnila 13 let. Ljubezen, kjerkoli že si, veliko poljubov in želim ti lep dan," je objavil Enrique v videosporočilu na Instagramu.

Enrique je odstopil kot španski selektor junija 2019, avgusta pa je umrla njegova hčerka Xana, poroča francoska agencija AFP. Na selektorski stolček se je vrnil šele novembra 2019.

Večno vprašanje "Igralci lahko seksajo, toda orgije niso idealne"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.