Španski zvezdnik si je na brutalen način privoščil Liverpool! Psu je dal ime...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Liverpoolov krvnik v letošnji Ligi prvakov je Redsom nasul dodatne soli na rano...
Oglej si celoten članek

Liverpool je imel četrtfinale Lige prvakov praktično na pladnju... Pred vojsko neverjetnih navijačev je sredi podaljškov vodil z 2:0 (prvo tekmo je izgubil z 1:0), nasprotnik pa si na celi tekmi ni priigral prave priložnosti.

Nato pa se je pojavil on, Marcos Llorente. Nogometaš, ki je tekom celotne sezone za Rojiblancose dosegel le en zadetek, je dvakrat zatresel mrežo Adriana Lopeza ter Atletico Madridu priboril četrtfinale najprestižnejšega klubskega tekmovanja.

Foto: Profimedia Marcos Llorente

Llorente, ki je tekom cele svoje profesionalne kariere dosegel le osem zadetkov, na legendarnem Anfieldu pa na najpomembnejši tekmi sezone kar dva, se bo tega zgodovinskega večera zagotovo še dolgo spominjal.

Nanj pa ga bo spominjal tudi njegov štirinožni hišni ljubimec, kateremu ja nadel prav posebno ime. Liverpoolovi navijači zagotovo ne bodo navdušeni, da je svojemu psičku nadel ime Anfield.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.