Šport > Nogomet
960 ogledov

Španski zvezdnik si je na brutalen način privoščil Liverpool! Psu je dal ime...

Marcos Llorente Profimedia
Liverpoolov krvnik v letošnji Ligi prvakov je Redsom nasul dodatne soli na rano...

Liverpool je imel četrtfinale Lige prvakov praktično na pladnju... Pred vojsko neverjetnih navijačev je sredi podaljškov vodil z 2:0 (prvo tekmo je izgubil z 1:0), nasprotnik pa si na celi tekmi ni priigral prave priložnosti.

Nato pa se je pojavil on, Marcos Llorente. Nogometaš, ki je tekom celotne sezone za Rojiblancose dosegel le en zadetek, je dvakrat zatresel mrežo Adriana Lopeza ter Atletico Madridu priboril četrtfinale najprestižnejšega klubskega tekmovanja.

Marcos Llorente | Avtor: Profimedia Profimedia

Llorente, ki je tekom cele svoje profesionalne kariere dosegel le osem zadetkov, na legendarnem Anfieldu pa na najpomembnejši tekmi sezone kar dva, se bo tega zgodovinskega večera zagotovo še dolgo spominjal.

Nanj pa ga bo spominjal tudi njegov štirinožni hišni ljubimec, kateremu ja nadel prav posebno ime. Liverpoolovi navijači zagotovo ne bodo navdušeni, da je svojemu psičku nadel ime Anfield.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.