Spet v ospredju sodniške odločitve

Foto: Profimedia Damir Skomina
Dvoboj med Olimpijo in Domžalami je poskrbel za nove kritike na račun delilcev pravice.
Oglej si celoten članek

Derbi ljubljanske kotline se je v Stožicah končal z izidom 4:4, ob učinkoviti predstavi obeh moštev pa je bilo znova v ospredju sojenje. Tokrat je bil glavni delilec pravice Damir Skomina, ki pa se ni mogel ozogniti kritikam.

Najpriznanejši slovenski sodnik je že na začetku dvoboja namreč najverjetneje storil napako, ko je priznal zadetek gostiteljem. Tega je dosodil po posvetovanju s pomočnikom, počasni posnetki pa so pokazali, da žoga po odboju od prečke najverjetneje ni s polnim obsegom prešla preko golove črte.

Po mnenju navijačev Olimpije so sodniki hitro kompenzirali svojo odločitev. Ob enajstmetrovki za Domžalčane so bili mnenja, da je bil prekršek storjen zunaj šestnajsterca. 

Prva liga TS Olimpija se je vrnila iz velikega zaostanka

V drugem polčasu je Skomina dosodil še dve enajstmetrovki za Olimpijo, kar je seveda razburilo domžalske pristaše, pa tudi navijače Maribora. Na zadnjih tekmah so bili zaradi sojenja najbolj nezadovoljni prav v obeh omenjenih klubih, med sezono pa so se nekajkrat javno oglasili tudi pri Triglavu.

Nekaj današnjih komentarjev:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:37 5. November 2018.

    Gledal drugi polčas. Vsi goli in penali so bili pravilni ! In kje je zdaj tu pomoč Olimpiji ?

  • 20:42 4. November 2018.

    Ve se, da se forsira olimpija za državnega prvaka z pomočjo sodnikov kar je slabo saj smo videli kakšno sramoto …

  • 20:09 4. November 2018.

    sodnike lahko reši samo Var zaradi dveh klubov treh napak se pa to ne splača...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.