Splet je ponorel: "Ne moreš tega storiti otroku"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Premierligaški spored na t.i. Boxing day je zaznamovala nešportna in povsem neprimerna poteza vratarja Fulhama.
Oglej si celoten članek

Vratar Fulhama Bernd Leno se je znašel v nemilosti spletnih uporabnikov, potem ko je na premierligaškem obračunu z AFC Bournemouth povsem po nepotrebnem odrinil mladega pobiralca žog. Incident se je zgodil pri zaostanku njegovega moštva z 0:2.

Leno, nenkdanji vratar Arsenala, je moral na obračunu kar trikrat po žogo v svojo mrežo, AFC Bournemouth pa se je z izidom 3:0 veselil četrte zaporedne zmage v domačem prvenstvu.

Poteza gostujočega vratarja je bila še toliko bolj nerazumljiva, ker mu je mladenič žogo izročil brez kakšnega posebnega zavlačevanja. Leno bi lahko okroglo usnje preprosto vzel in nadaljeval z igro, a se je v afektu vseeno odločil, da bo fanta odrinil.

Sodniki ga za njegovo nešportno potezo niso kaznovali. 

Foto: Profimedia Bernd Leno

Trener Fulhama Marco Silva je po tekmi stopil v bran svojemu varovancu. "Dejstvo je, da pobiralci žog vedno zavlačujejo, toda svoje delo morajo opravljati za obe ekipi. Bernd si je želel hitro nadaljevati z igro, fant pa je zavlačeval. Kolikor sem videl, mu je žogo vzel iz rok in se ga zgolj dotaknil. Ni ga odrinil, a se mu je kljub temu opravičil," je zatrdil Silva.

Če je s fantom vse v redu, je naprej preveril eden izmed redarjev ob zelenici, kmalu zatem pa se je Leno opravičil, vendar s tem ni uspel zajeziti besnih odzivov.

"Predstavljate si, da odrinete tega otroka. Bernd Leno je totalna sramota," je besnel nek uporabnik spletnih omrežij in dodal: "Kakšen idiot! Ne moreš tega storiti tako mlademu pobiralcu žog."

"Predstavljate si, da odrasel moški odrine mladega pobiralca žog. Odvratno!" je zapisal drugi, tretji pa je dodal: "Kako lahko Leno tako odrine otroka? Zaslužil bi si izključitev." 

"Leno je sramota za nogomet. Naj se raje spravi na nekoga svoje velikosti," pa je 31-letnemu čuvaju mreže sporočil nek navijač.

AFC Bournemouth je trenutno na desetem mestu ligaške lestvice, Fulham je 13.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:08 28. December 2023.

    Zato sejaz lepo po..rjem na vaš fužbal!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.