Spominja se udarca z železno palico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Navijači Ajaxa so po tekmi Evropske lige zmaličili lastnika priljubljenega lokala, posvečenega škotskemu Celticu.
Oglej si celoten članek

Neil O'Donnell je v napadu gostujočih navijačev utrpel zlomljeno čeljust in poškodbo obraznih živcev, posledice brutalnega pretepa pa je kasneje delil z objavo na družabnjem omrežju Instagram.

''Izgubil sem pet ur, tako da še vedno poskušam ugotoviti, kaj se je zgodilo. Varnostniki so zaklenili vrata, a ljudje v baru so želeli pobegniti skozi stranski vhod. Stekel sem proti stranskim vratom in dobil udarec enega od navijačev Ajaxa, nato sem pristal v bolnišnici. Z železno palico sem dobil udarec naravnost v čeljust. Polomili so mi tudi nekaj zob. Nečak mi je povedal, da so mi ob prihodu policije skakali po glavi. Spominjam se le, da sem se zbudil v rešilcu in vprašal, kakšen je bil rezultat. Ko sem izvedel, je bilo še slabše,'' je povedal Škot.

Poleg O'Donnella sta v bolnišnici pristala še dva navijača Celtica. Eden je utrpel poškodbo ličnice in čeljusti, drugi pa je za medije povedal, da jo je v napadu skupil le njegov ponos.

Ajax je na tekmi petega kroga Lige Evropa premagal Celtic (2:1), ki z dvema osvojenima točkama v skupini A nima več možnosti za napredovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mph
    16:40 28. November 2015.

    A ima smisel, da napišem, da bi bilo te huligane dobit in jih namlati z železnimi palicami, da nikoli več …

  • 15:36 28. November 2015.

    Ti navijači so pravi teroristi in brutalneži.

  • 15:08 28. November 2015.

    Takšne stvari nimajo nobene zveze z športom in navijanjem.<br />Upam, da takšni navijači dobijo najvišjo kazen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.