Spor Modrića in Villas-Boasa se nadaljuje

Foto: EPA
Foto: EPA
V angleškem prvoligašu Tottenham so se odločili, da Luko Modrića kaznujejo s sto tisoč evri kazni. Hrvaški reprezentant si je jezo svojih delodajalcev nakopal, ker se ni udeležil treningov ekipe in nasprotoval odhodu na priprave v ZDA. Zdaj se je izkazalo, da je kazen zahteval trener.
Oglej si celoten članek

Stanje na White Hart Lanu se očitno iz dneva v dan bolj zaostruje. Kot smo že poročali, se hrvaški nogometaš Luka Modrić ni udeležil treningov ekipe pred prihajajočo sezono, prav tako pa s četo Andréa Villas-Boasa ni želel odpotovati v Ameriko, kamor so se odpravili na priprave. Angleški The Telegraph poroča, da je prav Villas-Boas zahteval kazen v višini sto tisočih evrov, ki jo bo moral Modrić plačati iz lastnega žepa. Znesek znaša približno dvotedensko plačo, kar Modriću, ki se mu vse bolj mudi prestopiti k madridskemu Realu, ne bo povzročilo pretirane finančne škode.

Glavni krivec za zaostritev odnosov naj bi bil trener André Villas-Boas, ki je v zadnjem intervjuju pred odhodom v ZDA obsodil odločitve Hrvata. "Mislim, da je Modrić naredil napako. To se mu bo maščevalo. S tem je vse skupaj samo še poslabšal in ujezil predsednika Tottenhama," je povedal Portugalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.