Šporarja snubili številni klubi, tako se je naposled odločil

Foto: Facebook Andraž Šporar Slovan Bratislava
Slovenski nogometni reprezentant je podpisal pogodbo do leta 2023.
Oglej si celoten članek

Andraž Šporar je kljub številnim ponudbam podpisal novo pogodbo s slovaškim prvakom Slovanom iz Bratislava. Ljubljančan je s klubom sklenil dogovor o sodelovanju do leta 2023, je poročal slovenski spletni portal Nogomania.com.

"Za Šporarja so veliko zanimanja kazali številni tuji klubi. Naš cilj pa je, da smo v najboljšem položaju za boj za ligo prvakov. Zdaj lahko potrdimo, da bo naš najboljši strelec novo sezono začel z nami," je ob objavi podaljšanja pogodbe dejal direktor Slovana Ivan Kmotrik.

"Zelo se trudimo, da bi zadržali kader skupaj. Za Šporarja smo imeli na mizi ponudbe, ki bi pomenile rekorden prestop v zgodovini slovaške lige. Zato je bilo za nas vse velik izziv, a je prevladala želja po evropskem uspehu," je še dodal.

Petindvajsetletnik je v prejšnji sezoni zabil 35 golov v vseh tekmovanjih. Odkar je januarja 2018 prišel v Bratislavo iz Basla, je Šporar na 53 tekmah za Slovan zabil kar 41 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.