Šport > Nogomet
422 ogledov

Šporarja snubili številni klubi, tako se je naposled odločil

Andraž Šporar Slovan Bratislava Facebook
Slovenski nogometni reprezentant je podpisal pogodbo do leta 2023.

Andraž Šporar je kljub številnim ponudbam podpisal novo pogodbo s slovaškim prvakom Slovanom iz Bratislava. Ljubljančan je s klubom sklenil dogovor o sodelovanju do leta 2023, je poročal slovenski spletni portal Nogomania.com.

"Za Šporarja so veliko zanimanja kazali številni tuji klubi. Naš cilj pa je, da smo v najboljšem položaju za boj za ligo prvakov. Zdaj lahko potrdimo, da bo naš najboljši strelec novo sezono začel z nami," je ob objavi podaljšanja pogodbe dejal direktor Slovana Ivan Kmotrik.

"Zelo se trudimo, da bi zadržali kader skupaj. Za Šporarja smo imeli na mizi ponudbe, ki bi pomenile rekorden prestop v zgodovini slovaške lige. Zato je bilo za nas vse velik izziv, a je prevladala želja po evropskem uspehu," je še dodal.

Petindvajsetletnik je v prejšnji sezoni zabil 35 golov v vseh tekmovanjih. Odkar je januarja 2018 prišel v Bratislavo iz Basla, je Šporar na 53 tekmah za Slovan zabil kar 41 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice