Športna lepotica objavila šokantne fotografije

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ameriška borka je na družbenih omrežjih delila fotografije, ki niso za tiste z občutljivim želodcem.
Oglej si celoten članek

Paige VanZant je bila zaradi svojih predstav in fizičnih atributov ena vidnejših bork v seriji mešanih borilnih veščin UFC.

Pred letom in pol se je v dvoboju z Jessico Rose-Clark težje poškodovala, utrpela je namreč zlom roke.

VanZantova je po poškodbi prestala vrsto operacij, zadnjo pretekli teden. Na družbenih omrežjih je objavila nekaj fotografij posega, v katerem so ji zdravniki pravilno namestili kovinski del, ki podpira podlahtnico.

"Operacija je bila uspešna. Sedaj potrebujem čas za zdravljenje, da bi se lahko vrnila k stvari, ki jo obožujem," je na družbenih omrežjih zapisala borka iz Oregona.

Odgovor "McGregor me je rotil, naj ga ne ubijem."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.