Športni svet stiska pesti za Casillasa: "Drži se, Iker!"

Foto: Epa iker casillas Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Zdravstveno stanje legendarnega vratarja se po operaciji izboljšuje.
Oglej si celoten članek

Odziv športnega sveta na zdravstveni replah 37-letnega Ikerja Casillasa presega nogometne okvirje. Podpora nekdanjemu španskemu reprezentantu, ki so ga zaradi srčnega napada prepeljali v bolnišnico v Portu, kjer je prestal nujno operacijo, dežuje z vseh koncev svetu.

Šok Casillas na treningu doživel srčni infarkt

Casillasu so v teh težkih trenutkih podporo izrekli številni nekdanji soigralci, profesionalni kolegi, tenisač Rafael Nadal in celo hollywoodski igralec Antonio Banderas. Odzvala se je tudi Barcelona, zapriseženi tekmec njegovega nekdanjega kluba Real Madrida, ki je sporočila: "Drži se, Iker Casillas!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.